Zamestnanci Terna nájdu za október na výplatnej páske viac!

17.10.2017
Páčil sa vám článok?

(pr) Zamestnanci centrálneho skladu a obchodov Terno, Moja Samoška a Hypernova si od 1. októbra prilepšia. Až o 12 % sa zvýšia platy predavačom-pokladníkom, ktorí sú k zákazníkom najbližšie.

Okrem toho všetci zamestnanci na predajniach a centrálnom sklade budú v pracovnom pomere na dobu neurčitú a rozšíri sa aj ponuka skrátených úväzkov.

Spoločnosť Terno od 1. októbra 2017 pristupuje k celoplošnému zvýšeniu platov všetkým súčasným zamestnancom obchodov a centrálneho skladu, a to v priemere o 8,5 %. „Dnes už zákazníci aj v predajniach bežných potravín očakávajú kvalitnú zákaznícku starostlivosť zo strany predavačov a pokladníkov. Aby sme našich zamestnancov motivovali a zdôraznili ich dôležitosť, zavádzame novú komplexnú personálnu politiku. Jedným z prvých krokov zvýšenia motivácie je atraktívnejšie odmeňovanie. Spolu s našimi zamestnancami chceme zákazníkom priniesť kvalitný nákupný zážitok,“ povedal Stanislav Čajka, CEO maloobchodnej siete potravín Terno, Moja Samoška a Hypernova. „Aby sme zvládli nároky dnešného zákazníka v modernom obchode, uvádzame tiež do praxe zdokonalený proces zapracovania nových zamestnancov, ktorý zvýši ich pripravenosť a kvalifikáciu,“ doplnil.

Vyššie platy sa týkajú aj nových zamestnancov. Nárast nástupnej mzdy je až 12 %. Reťazec navyše zmluvne garantuje nárast mzdy po prvom a druhom roku. Všetci zamestnanci na predajniach a centrálnom sklade budú mať pracovné zmluvy na dobu neurčitú.Zároveň sa rozšíri ponuka pracovných miest na skrátený úväzok. „Veľmi radi v našich radoch privítame tých, ktorí uprednostňujú kratší pracovný úväzok, ako napríklad mamičky alebo študentov. Aj kolegyniam a kolegom s kratšími úväzkami ponúkame rovnako dobré pracovné podmienky a stabilnú pracovnú zmluvu na dobu neurčitú,“ zdôraznila Petra Bednárová, vedúca personálneho oddelenia. Ďalším benefitom je zamestnanecká zľava na nákup potravín v celej sieti predajní pre všetkých zamestnancov.

Spoločnosť TERNO real estate aktuálne prevádzkuje 110 predajní Terno, Moja Samoška a Hypernova a v súčasnosti zamestnáva viac ako 1 200 zamestnancov.

Záujemcovia o prácu v spoločnosti Terno nájdu detailné informácie o voľných pozíciách na stránke www.terno.sk/kariera.

Zdroj:

Benefity pre zamestnancov:

  • Pracovná zmluva na dobu neurčitú
  • Garantujeme ďalší nárast mzdy po 1. a 2. roku
  • Možnosť profesijného rozvoja a osobnostného rastu
  • Zamestnanecká zľava na nákup potravín v celej sieti našich predajní
  • Možnosť práce na skrátený pracovný úväzok na vybraných predajniach s rovnakými benefitmi
  • Možnosť práce aj na dohodu
  • Extra príspevok k stravným lístkom nad rámec zákona
  • Dynamický kolektív a rodinná atmosféra

Páčil sa vám článok?