Optimálny pomer ceny a ponuky služieb sú správnou cestou k úspešnej dovolenke

25.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Cestovná kancelária NECKERMANN pôsobí na Slovensku a v Bratislave už tretí rok a za ten čas sa s jej službami mali možnosť zoznámiť mnohí Bratislavčania. Pozornosť tohto touroperátora je totiž zameraná práve na naše hlavné mesto, ktorého obyvatelia radi a často cestujú.

Kam Bratislavčania cestujú dovolenkovať a čo im Neckermann ponúka, o tom sme sa pozhovárali s Martinom HORSKÝM zo spoločnosti Neckermann Slovakia.

- Ťažiskom nášho pôsobenia na Slovensku je skutočne Bratislava. Tu máme vlastnú kanceláriu a najviac províznych predajcov našich zájazdov. Už tretiu sezónu ponúkame odlety priamo z Bratislavy. Okrem toho majú naši zákazníci možnosť využiť ponuku zájazdov a služieb rakúskeho a nemeckého Neckermannu s odletmi z neďalekej Viedne či z Nemecka, ale aj vlastnou dopravou. Táto ponuka zahŕňa prakticky celý svet, od tradičných dovolenkových centier v Európe až po exotické krajiny, ktoré nie sú tak často navštevované. Zákazníci sa k nám vracajú a pomaly si vytvárame stálu klientelu, ktorá je spokojná s našou ponukou a úrovňou našich služieb.

Kam najradšej cestujú Bratislavčania? O ktoré krajiny majú najväčší záujem?

- Bratislavčania sa rovnako ako ostatní zákazníci Neckermannu na Slovensku i v Európe prispôsobujú trendom, ktoré v cestovnom ruchu každý rok dominujú. Využívajú najmä možnosť odletov z Bratislavy, čo je pre nich veľmi praktické a pohodlné. Najčastejšie s nami preto cestujú na ostrovy Ibiza, Korfu, Rhodos, Kréta či Tunis, kam lietame z bratislavského letiska. Okrem toho využívajú často odlety z Viedne na Mallorcu, Costa del Sol či do Turecka, o ktoré však túto sezónu zo známych dôvodov záujem poklesol. Hlavne v zimných mesiacoch využívajú Bratislavčania našu bohatú ponuku zájazdov do exotických krajín  - do oblastí Karibiku, Ázie, Indického oceánu.

Neckermann prišiel na Slovensko v čase, keď viaceré cestovné kancelárie skrachovali a otriasli tak dôverou zákazníkov. Neckermann Reisen je však v Európe značka, ktorá klientom už tradične ponúka kvalitu a istotu. Ponúkate to aj Bratislavčanom?

- Samozrejme. Cestovná kancelária Neckermann je druhý najväčší touroperátor v Európe. Ako dcérska spoločnosť rakúskeho Neckermannu sme garantovaný aj jeho poistkou v Rakúsku, čo je dostatočná garancia pre všetkých našich zákazníkov. To znamená, že nám sa nemôže stať, aby sme neplnili, čo ponúkame, či nedodržali naše záväzky voči klientom. Štyridsaťročná tradícia nemeckého a dvadsaťročná tradícia rakúskeho Neckermannu je záväzkom aj pre slovenský Neckermann.

Akú kvalitu služieb ponúkate?

- Orientujeme sa najmä na strednú a vyššiu klientelu, odletmi z Bratislavy sa však snažíme osloviť aj ostatných klientov. Ponúkame najmä ubytovanie v hoteloch od jedno- až po päťhviezdičkové, s ktorými Neckermann spolupracuje už niekoľko rokov a sú preto prispôsobené aj zvýšeným nárokom nemeckých či rakúskych turistov. U nás cene zájazdov zodpovedá vysoká kvalita služieb, od úrovne letu až po ubytovanie. Nie je dôvod, aby náš zákazník, ktorý si v katalógu vyberie hotel a izbu, nedostal to, čo si zaplatil. To sa týka aj leteckej prepravy. Na Slovensku je síce možnosť výberu prepravcov menšia ako v Rakúsku či v Nemecku. Tam však Neckermann lieta výlučne s renomovanými leteckými spoločnosťami, ako sú Austrian Airlines, LaudaAir, SpanAir, TunisAir a ďalšie spoločnosti, ktoré na trhu pôsobia už roky a ponúkajú kvalitné služby. Našich klientov vždy dopravíme do cieľa bez problémov, včas a na dobrej úrovni. V cene našich zájazdov sú okrem letu a pobytu aj preprava batožiny, sprievod na letisku, letiskové poplatky, transfer na mieste pobytu a slovensky hovoriaci delegáti. Pri viacerých ponukách sú deti v našich ubytovacích zariadeniach celkom alebo čiastočne grátis. Asi najstarším sloganom v cestovnom ruchu je „Neckerman Vám to umožní...“ A to platí aj na Slovensku a v Bratislave.

(PR článok)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie