V garáži Alexia autá aj umývajú

24.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Podzemná garáž Alexia na Jesenského ulici, ktorá sa čoraz viac dostáva do povedomia bratislavských, ale i cezpoľných motoristov, pripravila pre vodičov novú zaujímavú službu. Od konca mája funguje na prvom podlaží garáže autoumyvárka s ručným umývaním.

Obsluhujúci personál vyčistí vozidlo podľa požiadaviek majiteľa v čase, keď je auto zaparkované v garáži, takže po návrate môže vodič nasadnúť už do čistého auta. Okrem tejto atraktívnej služby ponúka Alexia dlhodobý prenájom parkovacích miest, ale aj bezhotovostné parkovanie na čipové karty. Tento spôsob zjednodušuje a urýchľuje vstup a výstup z garáže a šetrí motoristom čas pri platení. Parkovné sa totiž platí mesačnou faktúrou na základe skutočne odparkovaných hodín.

Do garáže Alexia sa dostanete po trase Medená alebo Kúpeľná ulica, Palackého a Jesenského, ale aj cez Gorkého ulicu a Komenského námestie za budovou SND. V podzemí, ktoré skrýva 4 podlažia, je 358 parkovacích miest. Tie sú motoristom k dispozícii 24 hodín, sú strážené kamerami a strážnou službou.

(stn)

Páčil sa vám článok?