V Grizzly bare dovolia hosťom len konzumovať

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Chcel by som sa podeliť s Bratislavčanmi o zážitok, ktorý sa mne a mojim kamarátom prihodil v bratislavskom ,,vraj bare“ menom GRIZZLY nachádzajúcom sa pár metrov od Michalskej brány.

Keďže jeden z nás cestoval na dlho až do Austrálie, rozhodli sme sa jeho rozlúčku osláviť vo väčšom podniku, kde by sme si pokojne sadli viacerí. Tak sme cez týždeň vybrali už spomínaný GRIZZLY BAR, kde kamarát zaplatil 1000-korunovú zálohu. Rezervácia znela 20 ľudí v piatok 20.00 h.

Piatkový večer sa pomaličky rozbiehal, až pokým sa o 21.30 nezjavil majiteľ podniku. Napadol slovne kamaráta, ktorý všetko organizoval, že vraj nemáme sedieť a rozprávať sa, ale KONZUMOVAŤ. Na tomto mieste nebudem menovať všetky nadávky, ktorými nás ,,pán majiteľ“ počastoval.

Najslušnejšie spomedzi nie príliš širokého slovníka tejto smiešnej figuríny bolo azda iba to, že vraj máme vypadnúť do staničnej krčmy, že on takých zákazníkov, čo iba sedia a nepijú, nepotrebuje. Vraj sme sa nedošli rozprávať, ale konzumovať.

Najzaujímavejšie bolo to, že za hodinu malo asi 16 ľudí už celkom slušný účet, a to, že na stole stáli aj prázdne poháre, bola iba chyba ,,šikovnej“ obsluhy. Asi si ,,pán majiteľ“ myslel, že v piatok o 21.30 už zvyknú všetci mladí ležať opití na zemi. A ja sa pýtam: kedy už konečne príde čas, keď sa aj na Slovensku bude človek cítiť ako zákazník a nie ako kus špinavej handry?

Veď podobná vec, keď nie je pánom zákazník, ale majiteľ s výškou IQ húpacieho koníka sa môže stať naozaj iba na Slovensku. Vo svete platí: Náš zákazník - náš pán. Bohužiaľ, iba vo svete ..Ja osobne GRIZZLY BAR odteraz radšej obídem a vám môžem iba poradiť: urobte to isté...

Matej Š., Ružinov
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?