Máte doma bábätko a chceli by ste si s ním zaplávať? Vieme, kde

10.9.2022

Zdroj: FB Karlova Ves

Páčil sa vám článok?

Dlhodielsky bazén je po letnej prestávke opäť v prevádzke aj s novými aktivitami. Od augusta sa v malom bazéne začalo plávanie pre bábätká pod dohľadom skúsených inštruktoriek, na ktoré môžu prísť rodičia s deťmi počas víkendov. Plavecké hodiny pre najmenších vedú kvalifikované inštruktorky zatiaľ v sobotu a nedeľu.

Pre deti od 9 do 12 mesiacov je vyčlenený sobotný termín o 12.00 h, pre 6- až 9-mesačné deti v sobotu o 13.00 h. V nedeľu o 9.00 h je pripravené plávanie pre deti od 12 do 18 mesiacov a o 10.00 h pre deti od 18 do 36 mesiacov. Kapacita plávania pre bábätká je obmedzená, preto je nutné si miesto zarezervovať na adrese info@plavarenmajernikova.sk.

Jednorazové vstupné na lekciu je celkovo 17 eur pre rodiča s dieťaťom. V základnej výbave pre dieťa nesmie chýbať plienka do bazéna, uterák, potreby pre prebaľovanie a kozmetika. Rodičia musia mať pri návšteve bazéna plavky a plaveckú čiapku. Prevádzka bazéna odporúča pribaliť si aj plavecké okuliare, kozmetiku a prezuvky vhodné do plavárne.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?