Šokovaní pacienti: V Nemocnici na Antolskej netečie teplá voda. A pár dní ani nebude

4.6.2019
0
Priestor budúceho parkoviska pri nemocnici na Antolskej

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Pacienti, čerstvé mamičky, ale aj personál Nemocnice sv. Cyrila Metoda v bratislavskej Petržalke ostali nemilo zaskočení. V jednom bloku nemocnice totiž netečie teplá voda a má to tak zostať niekoľko dní.

"Podľa našich informácií sa situácia týka celého bloku A, kde je aj najväčšia pôrodnica na Slovensku. V bloku sú viaceré oddelenia či klinika pre deti a dorast. Nemocnica, podľa našich informácií, mala plánovanú odstávku vody pre rekonštrukciu, len nie v tomto čase," informoval portál tvnoviny.sk, ktorému sa ozvali samotní pacienti..

Zo súčasného stavu je podľa portálu zaskočený i personál.

"Robíme všetky potrebné kroky k tomu, aby sme tento havarijný stav čo najskôr odstránili a prívod teplej vody opäť zabezpečili," uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.

Nemocnica sa ospravedlňuje pacientkam za vzniknutú situáciu a prosí o strpenie. Nápravu predpokladá v piatok (7. 6.) alebo sobotu (8. 6.).

Personál je podľa jej slov o situácii informovaní. "Našim pacientkam sa snaží byť nápomocný, hľadáme alternatívy, ako ešte dnes zabezpečiť teplú vodu," doplnila Kliská.

(ms, tasr)

Páčil sa vám článok?