Bojíte sa dať si vyveštiť? Týmto ľuďom sa veštby naplnili

Veštica veští

Zdroj: Shutterstock

Páčil sa vám článok?

O tom, že niektorí ľudia majú skutočne schopnosť predvídať budúcnosť, svedčia aj nasledovné príbehy.

Čakala som tretie dieťa, a pretože som sa bála, že situáciu nezvládnem, rozhodla som sa ísť na interrupciu,“ hovorí pani Zdena. „Už som ležala na sále, všetko bolo pripravené, ale niečo ma donútilo si to rozmyslieť. Požiadala som teda lekára ešte o čas na rozmyslenie. Išla som ku veštici, ktorá v kartách jednoznačne videla, že si bábätko nechám. Povedala mi aj, že to bude chlapec. Celá veštba bola veľmi pozitívna, veštica mi ešte predpovedala, že si s manželom postavíme dom a budeme v ňom spokojne žiť ... Všetko sa splnilo.

Miloslav mal síce dve deti, ale miloval muža. Kartárka mu predpovedala vzťah, o ktorý v tej chvíli  nestál, a vyhlásila, že si svojho partnera zoberie. V tej dobe však nebolo registrované partnerstvo legálne možné a veštba bola ťažko uveriteľná. O päť rokov sa ale predpoveď naplnila a Miloslav so svojím partnerom Pavlom dokonca kartárku pozvali na svadbu - ich sobáš bol jedným z prvých uzavretých registrovaných partnerstiev v Českej republike.

„Pred mnohými rokmi som v zúfalom stave navštívila astrológa. Bola som zamilovaná do ženatého muža a túžila, aby opustil svoju ženu, deti a bol so mnou, "rozpráva pani Jarmila.
Astrológ ju ale nepovzbudil: „Dozvedela som sa od neho, že nie je šanca, aby sme s Honzom zostali spolu. Povedal mi totiž, že môj milenec je len krokom k niečomu inému a vraj tam vidí spojenie s inou ženou. Ďalej už nechcel hovoriť, tváril sa tragicky ... Honzo onedlho nato zomrel pri dopravnej nehode. Keď sa pani Jarmila dostala z najhoršieho, stretla sa s Honzovou manželkou a dozvedela sa, že Honzo nemal len ju, ale ešte asi dve tri paralelné známosti. Pani Jarmila si našla partnera, ale k veštcom už nechodí, pretože, ako hovorí, niekedy je lepšie nepoznať, čo príde.

„Presťahovala som sa a hneď vedľa mňa bývala stará čarodejnica. Hovoril jej tak celý náš dom. Nikto síce nevedel, z čoho vlastne veští, ale keď niekomu zo susedov niečo povedala, všetko sa do bodky splnilo," rozpráva pani Jana. „Raz si ale všimla moju dlhú hrivu, dlho si ju prezerala a povedala:, Máš pekné vlasy, dievča, chráň si ich. '. Nevedela som, čo si o tom myslieť. Ako na truc som sa objednala ku kaderníčke. Bohužiaľ, kaderníčka ma tak ostrihala, že som pár týždňov chodila von len v čapici... A odvtedy som sa hrozila, čo mi baba povie nabudúce.,Zajtra nechoď von! 'Vyštekla na mňa opäť, keď sme sa stretli na chodbe. To už som sa fakt vydesila. Druhý deň som sa ospravedlnila v práci. Čakala som všetko: búračky, výbuchy, plamene v našej kancelárii a sedela doma ako zarezaná. Okolo jednej popoludní niekto zazvonil. Skoro som omdlela a čakala som najhoršie správy. Bol to ale len kuriér, ktorý potreboval doručiť balík susedom. " Mladý muž sa Jane zapáčil hneď na prvý pohľad a dnes sú už pár.

(vnen)

Páčil sa vám článok?