FOTO: To je naozaj nechutné - niekto vykonal veľkú potrebu priamo v autobuse MHD!

27.8.2018

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej MHD sa dá zažiť všeličo, ale to, čoho svedkami boli dnes cestujúci v autobuse, ktorý premáva namiesto trolejbusu linky č.202 sa našťastie naozaj nestáva často. Niekto tu totiž vykonal veľkú potrebu priamo do priestoru medzi zadné sedadlá a posledné dvere. Nechutná fotografia bola ráno zverejnená na facebookovej stránke Revízori v Bratislave a my sme sa snažili zistiť ako Dopravný podnik Bratislava v takýchto prípadoch postupuje.

Musel to byť naozaj akútny prípad, ak sa niekto rozhodol vykonávať veľkú potrebu priamo na dlážku v prostriedku verejnej hromadnej dopravy. Dá sa predpokladať, že to bolo v čase alebo momente, kedy sa ešte v autobuse nenachádzalo veľa cestujúcich, lebo tí by si to inak asi všimli. Na dlážke medzi poslednými dverami a sedadlami úplne vzadu vo vozidle zostali ľudské exkrementy a aj dva zhúžvané, teda použité papierové obrúsky. Nechutný nález odfotografoval Milan B. Ten snímku následne zavesil na facebookovú stránku Revízori v Bratislave, kde na ňu viacero ľudí reagovalo s maximálnym odporom voči človeku, ktorý bol schopný vyprázdniť obsah svojich čriev priamo v trolejbuse. "Išlo o linku č. 202. Musel som to odfotiť, lebo by mi asi nikto neuveril, že aj toto sa v Bratislave môže stať," povedal. 

Zdroj: FB Revízori v Bratislave

Kontaktovali sme aj hovorkyňu Dopravného podniku Bratislava Mgr. Adrianu Volfovú, aby sme sa jej opýtali či už mali hlásený a ako riešili tento konkrétny prípad. "Áno vieme o tom. Dnes o 6:50 nahlásil vodič na dispečing DPB, a.s. znečistenie vozidla linky č.202, ktoré zistil pri povinnom obhliadaní na konečnej zastávke Čiližšská. Autobus bol ihneď stiahnutý do vozovne a vypravilo sa náhradné vozidlo, zároveň bolo hneď zabezpečené jeho vyčistenie a vydezinfikovanie, aby mohlo byť vozidlo čo najskôr opäť zaradené do premávky."  

(ars, foto: FB Revízori v Bratislave)    

Páčil sa vám článok?