FOTO: Letné kino v Dúbravke má úspech – nezmeškajte posledné premietanie!

Zdroj: FB Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Priestor pred Domom kultúry v Dúbravke sa počas letných prázdnin uspôsobil tak, aby sa na ňom mohlo uskutočniť premietanie filmov pod holým nebom. V tejto mestskej časti tento rok prvýkrát vyskúšali zrealizovať projekt letné kino a zdá sa, že až s neočakávane veľkým úspechom.

Deky na tráve, podsedáky na betónových múrikoch, blízky človek alebo sused vedľa vás na drevenej lavičke, na stole lahodné občerstvenie či už v podobe nejakého nápoja či nejakej drobnosti pod zub, ale hlavne celkovo veľmi príjemná a pohodová atmosféra. Presne také bolo nedávne premietanie filmu Čiara v rámci projektu Letné kino v Dúbravke. Zúčastnil sa ho aj starosta MČ Martin Zaťovič s kolegami a priateľmi, ale hlavne desiatky miestnych obyvateľov, ktorí si sledovanie filmov pod holým nebom zjavne v pomerne krátkom čase obľúbili. Dúbravka sa v tomto roku premiérovo zhostila tejto milej kultúrno-spoločenskej aktivity.

Zdroj: FB Dúbravka

Zdroj: FB Dúbravka

​Ak chcete na vlastnej koži zažiť atmosféru letného kina, tak poslednou vašou šancou bude piatok 17. augusta, kedy sa pri Dome kultúry Dúbravka bude premietať slovenská komédia Všetko alebo nič!

(ars, foto: FB Dúbravka)

Páčil sa vám článok?