VIDEO: ŠK Slovan Bratislava organizuje pre fanúšikov vlakový výjazd na zápas do Viedne

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Futbalisti Slovana nastúpia už tento štvrtok 9. augusta v 3. predkole Európskej ligy proti Rapidu Viedeň, ale v bratislavskom klube už myslia aj na odvetný zápas, ktorý sa uskutoční 16.8. v hlavom meste Rakúska a z Bratislavy naň vypravia špeciálny vlak pre fanúšikov belasých.

Po jedenástich rokoch sa v prestížnom slovensko-rakúskom derby opäť stretne Slovan s Rapidom Viedeň a preto vedenie ŠK Slovan hľadalo čo najvhodnejší spôsob na dopravu fanúšikov na tento atraktívny duel a pre priaznivcov napokon v spolupráci s novým fanklubom Slovanista zorganizovali špeciálny vlak s názvom Belasý expres. Ten vyrazí v deň zápasu zo železničnej stanice Bratislava – Petržalka a fanúšikov dopraví na stanicu Wien – Hütteldorf, vzdialenú 400 metrov od štadióna vo Viedni. Presný čas odchodu vlaku ešte Slovan upresní na svojom oficiálnom webe.

Zdroj: Šk Slovan com

​Už teraz môžu záujemcovia on-line zakúpiť voucher na vlakový zájazd, v ktorom je zahrnuté cestovné a vstupenka na zápas. Cena balíčka je 24 eur (vstupenka 16 eur a vlak 8 eur). Bratislavský klub sa rozhodol finančne spolupodieľať na vlakovom výjazde a uhradil polovicu nákladov za cestovné („bežný“ lístok na vlak by stál 16 eur, takto fanúšik zaplatí 8 eur). Predaj balíčka prebieha nepretržite on-line na ticketmedia.sk a taktiež v pokladniciach priamo na štadióna Pasienky.

Vo vlaku bude umiestnený spoločenský vozeň s občerstvením, dobrú náladu vytvorí aj DJ. Prvý vozeň špeciálneho vlaku bude vyhradený špeciálne pre rodičov s deťmi a pre starších fanúšikov. Bezproblémovému prepravu zabezpečí usporiadateľská služba ŠK Slovan Bratislava.

Kapacita miest vo vlaku je limitovaná. Naposledy šli fanúšikovia Slovana do Viedne vlakom v lete 2007 a bolo ich v Rakúsku „vidieť a počuť.“  

Predaj vlakového výjazdu na štadióne Pasienky (pokladnica č. 2 od OC Polus)

Utorok 7. augusta od 14:00 do 19:00

Streda 8. augusta od 14:00 do 19:00

Štvrtok 9. augusta od 10:00 až do zápasu s Rapidom

(ars, foto: TASR, video: YouTube)

Páčil sa vám článok?