56-ročného vodiča MHD usmrtil vo vozovni DPB na Bojnickej autobusom jeho vlastný kolega!

20.7.2018
Hasiči dnes hasili autobus aj nákladnú loď - t_gina-42670-20161113-020446381160
Páčil sa vám článok?

Obrovská tragédia sa stala včera krátko pred polnocou v areáli vozovne Dopravného podniku Bratislava na Bojnickej ulici. 56-ročného vodiča prešiel autobus MHD a ten bol na mieste mŕtvy. Vozidlo rýchlej zdravotnej pomoci sem dorazilo po niekoľkých minútach, ale lekár už len mohol skonštatovať smrť zrazeného muža. Mimoriadnu udalosť médiám potvrdila aj hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

"O 23:56 došlo vo vozovni Jurajov Dvor na odstavnej ploche autobusov k tragickej nehode manipulačného vodiča. Dispečing DPB, a.s. okamžite zabezpečil na miesto príchod všetkých záchranných zložiek. Príčiny nehody vyšetruje polícia," píše sa v stanovisku Dopravného podniku Bratislava, ktoré Bratislavským novinám poslala jeho hovorkyňa Adriana Volfová. 

Policajná hovorkyňa Veronika Slamková nám k prípadu poskytla nasledujúce informácie: "Včera v čase krátko pred polnocou sme prijali oznámenie o úmrtí muža areáli vozovne na Bojnickej ulici v Bratislave. Oznámenie hliadka Policajného zboru preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Podľa doterajších informácií na uvedenom mieste prechádzajúci autobus z doposiaľ presne nezistených príčin zachytil osobu mužského pohlavia, ktorá sa v tom čase nachádzala v jeho jazdnej dráhe. Následkom stretu utrpel 56-ročný muž zranenia, ktorým na mieste podľahol. Alkohol u vodiča autobusu bol vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia."

(ts, ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?