VIDEO: V Bratislave je od včera známy spevák Sting – týmto dvom ženám sa s ním podarilo odfotiť!

26.6.2018

Zdroj: FB K.M.G.

Páčil sa vám článok?

Bratislavský hrad, presnejšie jeho západná terasa sa dnes večer stane miestom konania koncertu známeho britského speváka a hudobníka Stinga. Na pódiu mu bude sekundovať americký spevák jamajského pôvodu Shaggy, s ktorým sú tento rok na spoločnom európskom turné.

Gordon Matthew Thomas Sumner známy pod umeleckým menom Sting prišiel na Slovensko už včera. V uplynulých dňoch koncertoval v bulharskom Plovdive či gréckych Aténach a už zajtra sa spolu so Shaggym predstaví v rakúskom Steinbruchu. Ako prvé ho u nás videli a privítali organizátorky jeho bratislavského koncertu – pani Valéria Mudríková a jej dcéra Janka z agentúry Vivien. „Stretli sme sa s ním na káve, aby sme prebrali organizačné záležitosti ohľadne dnešného vypredaného koncertu na Bratislavskom hrade. Môžem prezradiť jedine to, že bol veľmi milý a príjemný,“ prezradila na sociálnej sieti mladšia z dvojice. Jej sestra Katarína zdieľala dve spoločné fotografie, ktoré si jej mama a sestra so Stingom pri spoločnom stretnutí urobili.

Zdroj: FB K.M.G.

​Valéria Mudríková z agentúry Vivien a legendárny britský spevák Sting.

Nejde o prvú návštevu známeho britského speváka, hudobníka a zakladateľa legendárnej skupiny Police na Slovensku. V Bratislave, presnejšie na zimnom štadióne Ondreja Nepelu odohral Sting jeden zo svojich úspešných koncertov pred siedmymi rokmi, konkrétne 29. júna 2011.

Medzi jeho najznámejšie hity určite patrí aj Angličan v New Yorku. 

Dnešné vystúpenie na Bratislavskom hrade sa však dá považovať za výnimočné, nakoľko počet miest je limitovaný priestorom, takže k dispozícii bol len limitovaný počet vstupeniek, ktoré sa vypredali za tri hodiny. A to aj napriek tomu, že stáli od 99 eur na státie a 229 eur na sedenie. Na čiernom trhu sa ich ceny deň pred koncertom vyšplhali až na 130, respektíve 270 eur.

(ars, foto: FB Katarína Mudríková-Gembická, video: YouTube)

Páčil sa vám článok?