FOTO: Starší muž si z obchodného domu odniesol mobilnú klimatizáciu za 500 eur - teraz ho hľadajú policajti

14.6.2018

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

V súvislosti s objasňovaním krádeže mobilnej klimatizácie, pátrajú policajti po totožnosti staršieho muža, ktorého podobu zachytili zábery bezpečnostných kamier. K udalosti došlo dňa 17. mája 2018 krátko pred 18.00 h v priestoroch obchodného domu na Slovnaftskej ulici. Doposiaľ neznámy páchateľ ju odcudzil z priestorov predajne bez použitia násilia. Policajný zbor žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby na priložených fotografiách...

Páchateľ klimatizáciu nachádzajúcu sa v blízkosti hlavného vchodu odpojil z elektrickej zásuvky a následne s ňou odišiel z priestorov obchodného domu, ktorému týmto konaním bola spôsobená škoda vo výške 500 €. Pre odcudzenie mobilnej klimatizácie sa v súčasnosti na príslušnom útvare v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. "V tejto súvislosti policajti pátrajú aj po totožnosti doposiaľ neznámeho muža na priložených kamerových záberoch, ktorý by svojimi vedomosťami mohol napomôcť náležitému objasneniu tohto skutku," uviedol pre médiá policajný hovorca Michal Szeiff. 

Zdroj: PZ SR

"Akékoľvek informácie k totožnosti tejto osoby na priložených fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, na čísle 09610 32 915 prípadne osobne na  ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodal.

(ts, foto: PZ SR)

Páčil sa vám článok?