FOTO: Mužovi ukradli na zastávke MHD peňaženku s hotovosťou 470 eur - polícia v tejto súvislosti hľadá túto ženu

12.6.2018

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Policajti objasňujú okolnosti krádeže peňaženky, ku ktorej došlo počas nastupovania muža do vozidla MHD a zároveň sa obracajú aj na verejnosť s prosbou o pomoc pri stotožnení ženy, ktorú na zastávke zachytila bezpečnostná kamera.

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V objasňujú okolnosti trestného činu krádeže, ku ktorému došlo koncom minulého mesiaca na území Petržalky. "V tejto súvislosti sa obracajú aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení doposiaľ neznámej osoby na priložených kamerových záberoch. Dňa 23. mája 2018 v čase okolo 12,00 hod. odcudzil doposiaľ neznámy páchateľ počas nastupovania poškodeného muža do vozidla autobusu MHD na zastávke na Kopčianskej ulici, pánsku koženú peňaženku. Krádežou bola poškodenému mužovi spôsobená škoda v celkovej výške cca. 470 ,- €.  V tejto súvislosti policajti pátrajú aj po totožnosti osoby ženského pohlavia na priložených kamerových záberoch, ktorá by svojimi vedomosťami mohla napomôcť náležitému objasneniu tohto skutku," informoval médiá krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zdroj: PZ SR

"Akékoľvek informácie k totožnosti tejto osoby na priložených fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na  ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodal Szeiff.

(ts, ars, foto: PZ SR)

Páčil sa vám článok?