VIDEO: Mladá žena začala rodiť priamo na zastávke autobusov MHD - ako na to reagovali prítomní ľudia?

Zdroj: Youtube

Páčil sa vám článok?

Pôrod na zastávke MHD, bitka nevesty počas svadobného fotenia so svojou sokyňou v láske či hlučná hádka dvoch kamarátov pre spor o výherný žreb na milión eur. Aj takéto netradičné situácie sa nedávno odohrali v centre Bratislavy v rámci kampane Zahráme všetko!, ktorej cieľom bola propagácia Medzinárodného festivalu divadelných vysokých škôl s názvom Istropolitana Projekt. Ten sa začína už dnes večer v novej budove SND a potrvá v rôznych bratislavských divadlách od 8. do 13. júna.

Takto prebiehal spontánny pôrod na Zochovej ulici pod dohľadom herca Richarda Stankeho. V hlavnej úlohe tehotnej ženy - študentka VŠMU Bronislava Kováčiková.

Na Michalskej ulici sa odohrala táto divoká bitka nevesty so svojou sokyňou v láske, ktorú prišla ukončiť herečka Tatiana Pauhofová:

Bratislavská predajňa zahraničnej tlače odštartovala hádku medzi dvoma kamarátmi, ktorí vyhrali milión eur a nevedeli sa dohodnúť, komu z nich výherný žreb patrí. Zasiahnuť napokon musel herec Marek Majeský: 

Otvárací ceremoniál 22. ročníka Istropolitana Projektu začína už dnes sa o 18:00 v novej budove SND a následne budú jeho účastníci pokračovať v sprievode cez Staré Mesto. Podľa organizátorov by to byť farebné, veselé a hlučné. Program divadelných predstavení a afteriek nájdete na stránke projektu

Zdroj: Facebook

(ars, video: YouTube, foto: Istropolitana)

Páčil sa vám článok?