Pri Ivanke pri Dunaji prišiel o život motorkár - polícia nehodu vyšetruje a stará cesta na Senec je neprejazdná

Zdroj: Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dnešnej ďalšej dopravnej nehody, ktorá sa skončila tragicky. Na Seneckej ceste v smere do Senca (cca 300 metrov pred svetelnou križovatkou pri veľkoobchode) vyhasol život 34-ročného motocyklistu.

„K dopravnej nehode došlo krátko po 15.00 hod. Podľa doposiaľ zistených informácií z miesta dopravnej nehody prechádzal 34-ročný motocyklista na motocykli zn. Yamaha (EVČ BA)  po Seneckej ceste z Bratislavy  smerom do obce Ivanka pri Dunaji. Z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do ľavej zadnej časti pred ním idúceho osobného vozidla zn. Mercedes (EČV BL), pričom padol na vozovku, kde následne došlo k stretu s protiidúcim osobným motorovým vozidlom zn. Opel Astra (EČV BL). Na miesto sa ihneď dostavil vrtuľník leteckej záchrannej služby. Zdravotníkom sa však aj napriek snahe a úsiliu život motocyklistu zachrániť nepodarilo. Vykonanou dychovou skúškou bola prítomnosť alkoholu u vodičov vozidiel účastných na tejto dopravnej nehode vylúčená. Na zistenie prítomnosti alkoholu v tele motocyklistu bol nariadený odber krvi. Senecká cesta je po dobu dokumentovania dopravnej nehody neprejazdná. Dopravní policajti v súčasnosti vykonávajú odklon dopravy cez diaľnicu D1,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ SR Lucia Mihalíková.

Okolnosti, ktoré tejto tragickej dopravnej nehode predchádzali sú predmetom objasňovania. V tejto súvislosti apeluje na motocyklistov a ostatných účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali zodpovedne, tolerantne,  predvídavo a dodržiavali pravidlá cestnej premávky, aby sa do cieľa svojej cesty dostali bezpečne.

(ts, ars, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?