FOTO: Z predajne elektroniky odchádzal muž s úsmevom a teraz ho polícia hľadá pre podozrenie z krádeže dvoch mobilov

22.3.2018

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

V utorok 13. marca 2018 došlo v predajni elektroniky nachádzajúcej sa v známom bratislavskom nákupnom centre ku krádeži dvoch mobilných telefónov v hodnote 1638 eur. Stalo sa to v čase, kedy sa v obchode nachádzal asi 40-ročný muž, ktorého tu zachytili bezpečnostné kamery. Ten sa na jednom zo záberov pri pokladni síce usmieva, ale asi ho smiech prejde, keď sa dozvie, že ho v súvislosti s krádežou mobilov hľadá polícia...

Podľa doterajších predpokladov polície doposiaľ neznámy zlodej v popoludňajších hodinách 13.03.2018 v predajni s elektronikou ukradol dva kusy mobilných telefónov. Pri pokladni zaplatil iba za iný tovar a následne cez pokladničnú zónu prešiel bez zaplatenia za mobilné telefóny. Poškodenej spoločnosti tak spôsobil škodu vo výške 1 638 eur.  „Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II sa v súvislosti s vyšetrovaním majetkovej trestnej činnosti, ku ktorej došlo v jednom z nákupných centier v druhom bratislavskom okrese, obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osoby mužského pohlavia na priložených fotografiách. Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu krádeže," informovala policajná hovorkyňa v Bratislave Lucia Mihalíková. 

Zdroj: PZ SR

Zdroj: PZ SR

Pri odchode z predajne elektroniky sa muž spokojne usmieval, ale teraz ho hľadá polícia...​

Polícia okrem fotografií zverejnila aj opis podozrivého. Ide o muža zavalitejšej postavy vo veku cca 40 rokov, s krátkymi vlasmi a dioptrickými okuliarmi, ktoré mal však počas pohybu po predajni na čele. Oblečenú mal tmavšiu bordovú bundu, tmavo - modré rifle a obuté mal šedé tenisky. „V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na priložených fotografiách žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.

(ts, ars, foto: PZ SR) 

Páčil sa vám článok?