Bratislavský Nu Spirit Club ohlásil koniec svojej existencie

15.3.2018
Nu Spirit Club

Zdroj: facebook Nu Spirit Club

Páčil sa vám článok?

Legendárny Nu Spirit Club po 8 rokoch a 4 mesiacoch končí. Podľa slov ich majiteľov sa však úspešné akcie striedali so stratovými a tých stratových bolo napriek ich enormnému úsiliu v posledných mesiacoch viac, než je únosné. "Jednou z možností, ako klub zachrániť, by bolo organizovať v ňom viac komerčných akcií. Avšak toto nie je cesta, ktorou by sme chceli ísť," informovali na svojej facebookovej stránke, kde adresovali aj svoj rozlúčkový list.

V minulosti sa tu konali koncerty Jamieho Woona, Roberta Glaspera a tiež si tu zahrali legenárni elektronickí producenti ako napríklad Marshal Jefferson. Nezabudnuteľný podnik na Štúrovej ulici priamo v centre mesta privítal počas svojej existencie niekoľko naozaj zvučných mien slovenskej a zahraničnej produkcie. Piatkové a sobotné večery mnohých pártychtivých ľudí patrili práve akciám v tomto klube. Nu Spirit club sa tak určite zapísal do histórie bratislavskej klubovej scény a svojimi koncertami spestril kultúrny život v hlavnom meste.

Niektoré z najbližších akcií budú presunuté do Nu Spirit Baru na Medenej, ktorý aj naďalej pokračuje alebo do iných podnikov.

(ncuki)

Páčil sa vám článok?