FOTO a VIDEO: V Bratislave sa v sobotu uskutoční „Classy“ večierok v priestoroch bývalej pórobetónky

24.10.2017

Zdroj: Mlynica.sk

Páčil sa vám článok?

Unikátne priestory historickej Mlynice na Turbínovej ulici (bývalej továrenskej haly na výrobu pórobetónu) sa v sobotu 28. októbra stanú miestom konania akcie s názvom Henessy Classy. Podľa organizátorov by malo ísť o večierok stelesňujúci každý prvok džentlmenstva a nadčasového classy štýlu, ktorý ženy na mužoch, nikdy neprestanú milovať...

„Zažite noc gentlemanov, šarmu a klasiky. Tešiť sa môžete na automobilové klasiky, britvy, gramofóny a chuť koňaku Hennessy s viac ako 250-ročnou tradíciou, ktorý sa netradične predstaví formou mixology baru. Chýbať nebude inšpiratívna módna show, trendové fashion vychytávky, barberi a technologické hračky. Celý večierok sa ponesie v tónoch swingu, jazzu a rockabilly. O kvalitnú hudbu sa postará aj jeden z najznámejších slovenských klaviristovuž čoskoro 77-ročný Braňo Hronec, ktorý vystúpi spoločne so svojou dcérou, speváčkou Suzie,“ napísali do pozvánky na toto nevšedné podujatie organizátori z eventovej agentúry Cherry&Cherry.   

Zostrih zo spoločného vystúpenia Braňa Hronca s dcérou Suzie

Vstup na podujatie je voľný a to až do naplnenia kapacity inidustriálneho priestoru a  jedinými podmienkami pre účasť je vek nad 18 rokov a dress code v štýle classy. „Classy je pre mňa nadčasovosť s basic kúskami oblečenia, ktoré sú z kvalitných materiálov. Maximálne vystihujú majiteľa,  jeho osobný štýl. To platí tak v dámskom, ako i v pánskom šatníku,“ približuje popredná slovenská návrhárka Izbabela Komajati, na ktorej prehliadku pánskych a dámskych modelov sa počas večera takisto môžete tešiť v rámci pripravovanej módnej šou. Svoje modely tu predstaví aj Salón Delor či Lombardi fashion house.

Milovníci aj milovníčky automobilových klasík si prídu na svoje vďaka zrazu historických športiakov, ktoré vládli cestám najmä v 50. a 60. rokoch. Nádych rebélie prinesú silné stroje – špeciálne upravené motorky Café racers, originálne doplnky či tattoo art show. „Na večierku prepájame  rôzne témy, ktoré sa dotýkajú sveta gentlemanov. Sveta, ktorý je v každom z nás, aspoň  na pár dní v roku a dámy sú v ňom, samozrejme, srdečne vítané," dopĺňa s úsmevom hlavný kreatívec Stanislav Kočan agentúry Cherry&Cherry. 

Okrem premiéry unikátnych priestorov historickej Mlynice, ktorá od svojho oficiálneho otvorenia prvýkrát hostí verejný event, svoju premiérovú vernisáž zažije aj fotografka Marieta Zuzíková. Eleganciu v kombinácii s drsnosťou mužského elementu tak vyváži nielen krása prítomných žien, ale i fotografie modeliek, ktoré sa ocitli na stránkach tých najprestížnejších svetových magazínov.

(ars, foto: Cherry&Cherry)

Páčil sa vám článok?