Už o týždeň si na svoje prídu priaznivci temnejšej elektroniky.

13.10.2017

Zdroj: Suprasonic

Páčil sa vám článok?

Formácia HVOB (Her Voice Over Boys) je elektronické duo z Rakúska tvorené viedenskou dvojicou Annou Müller s príjemným vokálom a Paulom Wallnerom. Ich klubová premiéra v našich končinách bude už budúcu nedeľu v klube MMC na Šancovej.

Ich hudba vás ešte naposledy prenesie na letný hudobný festival, kde stratíte pojem o čase a necháte sa unášať abstraktnými zvukovými efektmi a jemným spevom sprevádzané vizuálnym predstavením. Určite sa potešia nadšenci projektov ako Klangkarussel či Moderat.

Pomerne mladá kapela vydala svoj prvý album Dogs v roku 2012 a na jar 2013 zažiarili eponymným debutom. Prvé miesta na iTunes či tretie miesto v Beatport rebríčku im zaručili pozornosť fanúšikov. Ich druhý album Duo sa vyznačuje najmä minimalistickým soundom a melancholickými vokálmi, za ktorými stojí Anna a produkcii šéfuje kolega Paul.

Mimochodom, svoju hudbu odprezentovali aj na festivale Burning Man, Sónar či Melt, čo rozhodne stojí za povšimnutie. Minulý rok v našich končinách zahviezdili na festivale Grape.

Na ich najnovšom albume Silk spolupracovali s britským multiinštrumentalistom Winstonom Marshallom, ktorý ich sprevádza aj na jesennej tour.

Takže, ak je vaša  hudobná šálka kávy depp house elektronika,  môžete ich vidieť už 22. októbra v Majestic Music Clube v Bratislave, čo bude zároveň ich klubová premiéra v našich končinách. 

(nc, foto: suprasonic)

Páčil sa vám článok?