FOTO a VIDEO: Na festivale youtuberov nechýbalo ani tradičné davové šialenstvo stoviek detí

7.10.2017

Zdroj: FB

Páčil sa vám článok?

Bratislavská Rafinery Gallery bola dnes miestom, kde sa konalo stretnutie najpopulárnejších slovenských youtuberov so svojimi fanúšikmi, ktorých väčšinu pochopiteľne tvorila mládež a najmä deti. Prišlo ich sem niekoľko stovák, takže pripravili svojim idolom hlučné privítanie, ale spokojní s úrovňou akcie mohol byť aj ich sprievod, teda rodičia.

​„Už sme sa raz s dcérou podobnej akcie zúčastnili, ale tento krát to bolo po organizačnej stránke na oveľa vyššej úrovni.  Aj keď vstupné stálo 10 eur, čo nie je málo, tak človek odchádzal s pocitom, že za tie peniaze niečo aj dostal. Deti hlavne zážitky, ale aj množstvo darčekov a príjemným prekvapením  pre nás – dospelých boli kávy, nanuky a malinovky zadarmo. Samozrejme, že niektorí rodičia neodolali detským prosbám a museli im kúpiť mikiny či iné časti značkového oblečenia od svojich internetových idolov, ale naozaj sa tam dalo zabaviť a celkom príjemne stráviť deň,“ povedala pre Bratislavské noviny pani Ivana - mama 12-ročnej Jarmily.

Takto vyzeral príchod youtuberov medzi svojich fanúšikov:

Deti sa s youtubermi mohli odfotiť, vypýtať si od nich podpis a aj keď na niektorých sa čakalo niekoľko minút v rade, tak spokojný domov napokon odchádzal azda každý malý fanúšik. V priestoroch Rafinery Gallery boli aj X-boxové hry, 3D virtualita a mnohé iné technologické atrakcie. Akcia, ktorú moderovala Jasmína Alagič, sa končí dnes večer okolo ôsmej hodiny koncertom rapera Ega.   

(ars, video: facebook, foto: I.J.)

Páčil sa vám článok?