VIDEO: Už o mesiac sa uskutoční vo vychytenom bratislavskom klube párty pre všetkých nezadaných

4.10.2017

Zdroj: FB Nu Spirit Club

Páčil sa vám článok?

Novembrová TešíMa Singles Party sa uskutoční v sobotu 4. novembra 2017 v klube Nu Spirit a vítaní sú na nej všetci single ľudia, ktorí sa chcú s niekým novým zoznámiť, ale hlavne zabaviť.

Ide už o piatu akciu venovanú nezadaným a nadväzuje na úspešné eventy v Bratislave a Prahe. Po poslednej, valentínskej párty s názvom Karnevalové Mecheche, sa tentokrát bude zábava niesť v štýle Horúčky sobotňajšej noci.

Párty je plná zaujímavých hier, ktoré nenarušia zábavu, ale nevtieravo pomôžu spoznávaniu. Medzi hostí sa primotajú aj dobrovoľníci, „socializační katalyzátori“, ktorí budú pri zoznamovaní pomáhať. Spoznávacie hry a aktivity sú však dobrovoľné, každý sa môže baviť tak, ako mu je príjemné. Párty opäť odmoderuje Ludwig Bagin a vráti sa tiež obľúbená kartičková hra s celebritnými pármi. Pripravené sú aj rôzne novinky, darčeky a súťaže, netradičná tombola, skvelý catering a zaujímavé drinky.

Takto vyzerá videopozvánka na akciu:

K vzniku párty sa viaže zaujímavý príbeh, keď poslanec Národnej rady Martin Poliačik spolu s manželkou Hankou dostali na podnet kamaráta nápad, ako pracovne vyťaženým singlom vytvoriť prostredie, kde sa na rozdiel od rôznych zoznamiek alebo bežných klubov môžu spoznať s ľuďmi im podobnými. Po mnohých pozitívnych ohlasoch sa tím organizátorov rozhodol TešíMa party posunúť a predstaviť novinku, TešíMa zájazdy. Prvý zájazd s názvom Party New York bude plný zážitkov, bude to netradičná jazda Manhattanom spojená s vymetaním tých najštýlovejších barov a množstvom prekvapení. Do New Yorku sa poletí už v januári budúceho roku a vítaní budú nielen singlovia.

(ts, ars, video: youtube, foto: FB Nu Spirit Club)

Páčil sa vám článok?