Už v piatok sa začína Bratislavský Oktoberfest – sviatok piva, hudby a zábavy!

3.10.2017

Zdroj: BOS

Páčil sa vám článok?

V piatok a sobotu (6. a 7. októbra 2017) sa na Fajnorovom nábreží pri Starom moste a na Gondovej ulici, teda na parkovisku pred Filozofickou fakultou UK, uskutoční ďalší ročník Bratislavského Oktoberfestu. Pre návštevníkov budú pripravené nielen stánky s pivom či iným občerstvením, ale aj sprievodný program.

Tretí ročník Bratislavského Oktoberfestu malých remeselných pivovarov bude opäť prezentovať to najlepšie z pivovarníctva, čo máme v bratislavskom regióne. Spolu bude vystavovať svoje pivá väčšina domácich pivovarov z Bratislavy a Bratislavského kraja ako aj viacero hosťujúcich pivovarov z iných častí Slovenska, Moravy a bavorského Mníchova, hlavného strediska tradície Oktoberfestu.

V doplnkovej ponuke v stánku minipivovar.sk bude aj množstvo pivných špeciálov vo fľaškách z celého sveta. Súčasťou bude aj bohatá gastronómia. Na Župnej zabíjačke bude ponuka tradičných mäsových výrobkov nášho kraja a okrem toho množstvo stánkov s kvalitnými hamburgermi, sendvičmi, hot dogmi, rezňami a inými jedlami a pochutinami vhodnými k pivu. Jedným zo sprievodných podujatí bude FARM FEST, na ktorom predajcovia ponúknu lokálne farmárske produkty malých výrobcov, ako sú domáce džemy, medy, koláčiky, teplé aj studené mäsové výrobky či sušené ovocie.  

Na Oktoberfeste nebudú chýbať ani hudobné vystúpenia, ktoré bude v piatok 6. októbra moderovať Richard Vrablec.

Program:
12:00 – 15:00 DJ RALF / punk, HC, indie
15:00 Oficiálne otvorenie a privítanie hostí (predseda BSK Pavol Frešo, starosta MČ Staré mesto Radoslav Števčík, organizátori Maroš Mačuha, riaditeľ BOS, Lukáš Dobrocký, riaditeľ Turizmu regiónu Bratislava, Michal Pápeš, majiteľ minipivovar.sk). 
15:15 – 17:00 GRAMOPHON BROTHERS shellack duo / foxtrot / tango / swing / jazz 
17:00 – 18:00 GULERVÁČ / fuck´n´roll
18:00 – 19:00 PARTYZÁNI / punk´n´roll
19:00 - 20:00 Mr. TEDDY and the SIDEKICKS / rockabilly
20:00 – 21:00 RAMONES Bratislava / punk´n´roll
21:00 – 22:00 KARPINA / bratislavská legenda punk rocku

Sobota 7.10. Moderuje Roman Bomboš
12:00 DJ DIABLO / indietronica djs
15:00 TALKSHOW DJ´s / indie
16:00 TALKSHOW / indie pop
18:00 FRESH OUT OF THE BUS / indie
19:00 FISHFACE / nu metal
20:00 KING SHAOLIN / indie pop 

Podujatie sa koná pod záštitou predsedu Bratislavského samosprávneho kraja - Pavla Freša a to za každého počasia. Organizátormi sú: Bratislavský okrášľovací spolok, Bratislava Region Tourism, Minipivovar.sk.

(ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?