FOTO: Pozrite sa, čo všetko sa môžu naučiť aj vaše deti v umeleckom tábore v Rači

25.7.2017

Zdroj: FB Ateliér Šikula

Páčil sa vám článok?

V období školských prázdnin riešia mnohí rodičia otázku, kam majú počas dvoch letných mesiacoch dať svoje deti. Jednou z možností sú aj denné tábory. Ten v Rači je umelecký a koná sa v Ateliéri Šikula.

​V júli sa tu konali zatiaľ dva turnusy – prvý bol v období od 10. do 14. júla a druhý v dňoch 17. až 21. júla. Tretí sa chystá uprostred augusta, konkrétne v termíne od 14. do 18.8. Pobyt v umeleckom tábore je určený pre detí od 5 rokov a cena za celý týždeň je 130 eur. Na deti čaká bohatý program. Na každý deň je vytýčená nejaká téma ako napríklad vytváranie 3D obrazu alebo fľaše pomocou paverpolu, pokus o surrealizmus z podtitulom – Kto z nás bude lepší ako Dalí, maľba na plátno, dekupáž v umení či práca s drevom.  

Tábor je vhodný, aj pre detí, ktoré sa ho už v minulosti zúčastnili, pretože žiadne práce nebudú rovnaké ako v predchádzajúcich táboroch a deti sa opäť naučia novým technikám. Dá sa dať do tábora dieťa aj na jeden deň, čo stojí 35 eur a v cene je desiata, olovrant, obed v reštaurácií, pitný režim a materiál. Po obede v reštaurácií sa idú deti hrať na ihrisko, takže nie sú po celý deň zatvorené niekde v ateliéry. Navyše majú nonstop k dispozícii aj záhradu, kde môžu tvoriť alebo oddychovať. Minimálny počet detí na jeden turnus je štyri, ale ich maximálny počet je z pochopiteľných dôvodov v umeleckom tábore obmedzený.

(ars, foto: FB Atelier Šikula)

Páčil sa vám článok?