Na Zlatých pieskoch bude festival škôl

22.10.2014
0
Na zlatých pieskoch bude festival škôl - festival_skol_skolok
Páčil sa vám článok?

V sobotu 25. a v nedeľu 26. októbra bude v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch festival materských a základných škôl. Určený je najmä prvákom, pre ktorých je nástup do škôlky či školy významným medzníkom v ich vývoji a formovaní.

Festival škôl a škôlok od A po Z bude oba dni od 12.00 do 19.00 h a ponúkne prezentáciu základných škôl a škôlok, ale aj ponuku záujmových inštitúcií, kde deti môžu plnohodnotne tráviť voľný čas. Súčasťou festivalu budú aj workshopy, kde sa deti s rodičmi môžu naučiť základy tanca alebo sa zapojiť do športovania. Fyzioterapeutka ponúkne prednášku o správnom postavení detského chodidla, psychologička poradí, ako usmerniť dieťa v problémovom období.

V sobotu sa deti môžu tešiť na hudobné vystúpenie s kvízom Veselé zúbky v podaní Moniky a Zuzky Haasových, Mira Jaroša, Roba Pappa, Bystríka a Chyna. Viac na www.shoppingpalace.sk

(brn)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2014 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?