Letné dni vo Vodárenskej záhrade

17.7.2013
0
Letné dni vo vodárenskej záhrade - vodarenska_zahrada1
Páčil sa vám článok?

REKLAMA - Príďte si počas letných prázdnin oddýchnuť do Vodárenskej záhrady, ktorá sa nachádza v areáli Vodárenského múzea v Karlovej Vsi. Čakajú na vás pohodlné lavičky, pitné fontánky a detské ihrisko pre aktívny oddych.

Park je ideálny pre prípravu rodinného pikniku, kde na tráve pod stromami môžete stráviť príjemné chvíle. V parku sa nachádza voľná trávnatá plocha pre hranie loptových hier alebo bedmintonu. V relaxačnej zóne je umiestnená veľká fontána so sochou Chlapca s volavkou od Roberta Kühmayera. Pozdĺž záhrady vedie cyklistický chodník, ktorý smeruje od mosta Lafranconi až po ostrov Sihoť a záhrada slúži aj ako odpočinkový bod na tejto ceste. V blízkosti sa tiež nachádza Karloveské rameno so svojimi zátokami a nedotknutou prírodou.

Ako jedna z mála záhrad v Bratislave má Vodárenská záhrada zabezpečené sociálne priestory, ktoré sú návštevníkom prístupne v budove Vodárenského múzea. Záhrada je otvorená denne od 8:00 do 21:00 hodiny. Prístup do Vodárenskej záhrady je zabezpečený z dvoch smerov - z Devínskej cesty alebo priamo z cyklotrasy vedúcej k ostrovu Sihoť.

Viac informácii, ako aj prevádzkový poriadok záhrady nájdete na www.vodarenskemuzeum.sk

Tešíme sa na vašu návštevu.


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?