Nevyhrali panvicu, ale iba zľavu na kúpu

5.4.2012
0
Páčil sa vám článok?

V Petržalke sa „usadila“ istá firma, propagujúca veľmi zdravý a lacný spôsob varenia v pare (sadu nádob tzv. komín v cene nad 1000 eur). Na tom by nebolo nič zvláštne, ale nahneval ma spôsob, akým si zabezpečujú „zákazníkov“ na prezentáciu.

Niekoľkokrát mi niekto volal - otázky typu, ako dlho využívam pevnú linku a či je doma osoba mladšia ako 25 rokov. Po niekoľkých dňoch mi zavolala pani, ktorá mi oznámila, že som vyhrala titánovú panvicu v cene 80 eur. Musím sa však zúčastniť s manželom na stretnutí v danom čase a na danom mieste - v Country bare na Vlasteneckom námestí. Tu sa uskutočnila prezentácia aj s varením a ochutnávkou navareného zdravého jedla. Bolo to úžasné, aj cena bola „úžasná" , hlavne pre tie manželské páry, ktoré prišli a „vyžrebovali si" obálku s bonusom; mali teda ma zakúpenie tovaru zľavu (super marketing !). Tí, čo „nevyhrali", dostali sľúbené panvice, aj keď nie titánové, ale obyčajné alumíniové za pár eur!

U nás sa hovorí „darovanému koňovi sa nepozeraj na zuby" . Považujem to celé za podvod voči starším manželom. Pre poučenie ďalších...

Viera Pospíšilová, Petržalka
LIST ČITATEĽA


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?