Vyhrajte obedy v Technopole na celý mesiac!

26.1.2012
0
Páčil sa vám článok?

V spolupráci s reštauráciou Gastro v petržalskom Technopole sme pre čitateľov Bratislavských novín pripravili atraktívnu súťaž. Jeden šťastlivec, ktorý správne odpovie na súťažnú otázku, vyhrá zdravé a chutné obedy na celý mesiac v reštaurácii Gastro zadarmo! Súťažíme do 3. februára 2012.

Jedlo je jednou z najdôležitejších vecí v našom živote a zvyšovaním kultúrneho povedomia spoločnosti sa aj samotné jedenie dostáva do inej roviny. V uplynulých rokoch sme zaznamenali masívny nárast skupiny ľudí, ktorí dbajú o zdravý životný štýl vyžadujúci aj adekvátne stravovanie. Pri dosahovaní cieľa žiť zdravšie a byť vitálnejším je dôležitý aj spôsob prijímania potravy spojený s akousi očistou a krátkym odpočinkom v priebehu dňa, najlepšie v spoločnosti niekoho blízkeho.

Obedy sú pre mnohých ľudí vrcholom pracovného dňa, kedy sa reštartujú do druhého polčasu často ešte náročnejšieho ako dopoludnie. Viacerí však stále robia rovnakú chybu. Jedia veľmi rýchlo, jedlo je ťažké, porcia veľká a po jej skonzumovaní sa cítia vyčerpanejší ako predtým. Po takomto obede nielenže klesnú ich výkony, ale telo a hlava im doslova vypne a všetko po čom túžia je spánok.

Najideálnejším spôsobom stravovania je jesť viackrát denne - ale menej. Keď odoberieme z množstva, mali by sme pridať na kvalite a pestrosti stravy. Vďaka rôznorodosti je život farebnejší a mali by sme to vidieť denne aj na tanieri.

Pestrosť stravy zabezpečí samozrejme aj šírka ponúkaného sortimentu v reštauráciách. Taký nájdete v samoobslužnej reštaurácii Gastro v Technopole s najširšou ponukou kvalitných a pestrých obedov. Celkový počet druhov jedál je taký rozsiahli, že keby ste si na obed objednali každý deň počas celého mesiaca iné jedlo, stále by ste všetky neochutnali.

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte kvalitné mesačné obedovanie! Každý pracovný deň určeného mesiaca, bude mať výherca súťaže na výber z ponuky hotových jedál v samoobslužnej reštaurácii Gastro - ZADARMO.

(red)


Celomesačné obedové stravovanie v samoobslužnej reštaurácii Gastro vyhráva: 

  1. Károlyová Oľga

Výherkyni blahoželáme. O spôsobe prevzatia výhry bude informovaná elektronickou poštou.


Páčil sa vám článok?