Polus má za sebou úspešný redizajn

15.7.2009
0
Páčil sa vám článok?

Dlhodobo plánovaný projekt renovácie Polus City Center sa skončil už aj v posledných častiach nákupného centra. Nová dlažba v celom priestore centra, vymaľované priestory podzemnej garáže či kompletne vynovené zariadenie toaliet a Food Courtu, ponúkajú svojim návštevníkom útulnejšie prostredie a väčší komfort.

Renovačné práce sa konali v nočných hodinách, čím nezasahovali do každodenného života centra. Celková investícia do vynovenia nákupného centra predstavuje 6 miliónov eur. „Renovácia sa stretla s pozitívnymi ohlasmi. Vo vysokej miere k tomu prispeli maskot RobotNick, rôzne sprievodné aktivity a otvorená komunikácia prostredníctvom našej internetovej stránky alebo Polus City Center Blogu,“ prezradila Dana Hanzelová, marketingová riaditeľka spoločnosti TriGranit Bratislava Management, s.r.o.

Obdobie úprav návštevníkom spríjemňovalo niekoľko zaujímavých akcií, ktoré zastrešil predovšetkým maskot hviezdneho redizajnu RobotNick. Návštevníkov sprevádzal počas osláv sviatku všetkých zaľúbených, príchodu jari, narodenín Huga z Hodiny deťom, ale aj Medzinárodného dňa detí. Nielen odbornejšie zameraná verejnosť ocenila organizáciu a usporiadanie projektu Máj - Mesiac dizajnu v Poluse.

Vynovený Polus má aj nové obchody a prevádzky, návštevníci sa už čoskoro môžu tešiť na ďalšie novinky v podobe otvorenia ďalších predajní a prevádzok.

Celkovú atmosféru obchodného centra dotvára efektívnejšie a šetrnejšie osvetlenie, ktoré počas krátkych zimných dní navodí aj v podvečerných hodinách pocit denného svetla.

(brn)

Páčil sa vám článok?