Zdravotné stredisko v Lamači opravia do konca roka

22.7.2008
0
Páčil sa vám článok?

Zdravotné stredisko v bratislavskom Lamači by mali do konca roka zrekonštruovať, potvrdil to Miloš Ševčovic z lamačského miestneho úradu. Po vlaňajšej oprave strechy, tohtoročnom zateplení budovy a výmene okien by sa malo podľa neho pokračovať s rekonštrukčnými prácami v interiéri budovy.

Mali by vymeniť sanitu, podlahy, rozvody vody, elektrickej energie a kanalizácie, tiež plánujú vymaľovať a nakúpiť interiérové doplnky. Výmena okien a zateplenie budovy stáli podľa Ševčovica približne 2,2 milióna korún (73 026 €).

Podľa lamačskej starostky Oľgy Keltošovej bola rekonštrukcia už nevyhnutná, pretože stredisko nebolo rekonštruované, odkedy ho postavili. "Bohužiaľ, neboli na to zdroje alebo boli iné, prioritnejšie úlohy," uviedla.

Stredisko začali rekonštruovať koncom minulého roka, keď za sponzorské peniaze opravili strechu. Od februára do marca v tomto roku urobila mestská časť Lamač výberové konanie na dodávateľa prác spojených so zateplením budovy a výmenou starých okien a vstupov za plastové. Práce sa začali 1. apríla a ukončené boli koncom júna.

(sita)

Páčil sa vám článok?