V Dúbravke budú v sobotu zbierať elektroodpad

13.3.2008
0
Páčil sa vám článok?

V mestskej časti Dúbravka budú v sobotu zbierať elektroodpad. Občania sa tak môžu zbaviť nepotrebných elektrospotrebičov. Kontajnery a palety, na ktoré sa bude dávať elektroodpad, budú obyvateľom k dispozícii od 9:00 do 17:00.

Pristavené budú na Nemčíkovej a Bošániho ulici, na križovatke ulíc Nejedlého a Sekurisova, na kontajnerovom stojisku na Klimkovičovej a Fedákovej, pri kontajneroch na ulici Kapitána Rašu, na parkovisku na uliciach Homolova a Húščavova, pri požiarnej zbrojnici vedľa miestneho úradu na Žatevnej ulici a na Atyp dvore na Repašského ulici. O ekologickú likvidáciu elektroodpadu sa postará spoločnosť Envidom, ktorá pri tejto akcii spolupracuje s mestskou časťou.

Na pristavené palety budú môcť občania dávať veľký elektroodpad, napríklad chladničky, mrazničky, práčky, sušičky, umývačky riadu, elektrické sporáky a rúry na pečenie, grily, mikrovlnky, varné dosky, elektrické spotrebiče na vykurovanie či odsávače pár.

Kontajnery zasa budú slúžiť na zber malých elektrospotrebičov ako sú vysávače, žehličky, hriankovače, kuchynské roboty, mixéry, fritézy, mlynčeky a kávovary, elektrické nože, strihače vlasov, holiace strojčeky, kulmy, fény, hodiny či váhy.

(sita)

Páčil sa vám článok?