Volkswagen otvoril vynovené zdravotné stredisko

13.1.2008
0
Páčil sa vám článok?

Vynovené zdravotné stredisko v Bratislavskej Devínskej Novej Vsi majú k dispozícii zamestnanci závodu Volkswagen Slovakia. Zrekonštruované priestory zdravotného strediska budú slúžiť zamestnancom na účely pracovnej zdravotnej služby.

Budú sa tu vykonávať vstupné, výstupné a preventívne prehliadky v zmysle platného zákona, informovalo oddelenie komunikácie podniku.

"Zvyšná časť zdravotného strediska je určená na starostlivosť o chorých pacientov. Prestavbou sa tak výrazne zjednoduší a zefektívni organizácia práce v celom zdravotnom stredisku," vysvetlil člen predstavenstva pre personálne záležitosti VW SK Jaroslav Holeček.

V zdravotnom stredisku sa nachádzajú ordinácie všeobecných lekárov, ambulancie lekárov špecialistov (USG, kožná ambulancia, urologická ambulancia, interná ambulancia, ORL ambulancia, gynekologická ambulancia, očná ambulancia), rehabilitačné stredisko, zubné ambulancie a lekáreň.

"Zdravie a čo najlepšie pracovné podmienky našich zamestnancov sú pre nás veľmi dôležité. Snažíme sa preto v týchto oblastiach dosahovať tú najvyššiu kvalitu," uviedol Holeček.

Dokazujú to aj čísla Európskeho koncernového indexu úrazovosti závodov VW, v ktorom sa VW Slovakia umiestnil na druhom mieste s najnižším počtom pracovných úrazov spomedzi 16 koncernových závodov v Európe.

(tasr)
Páčil sa vám článok?