Inštalácia chello len za korunu!

11.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

Spoločnosť UPC Slovensko rozširuje svoju bezkonkurenčnú ponuku internetu po kábli v ďalších mestských častiach Bratislavy a dramaticky znižuje cenu inštalačného poplatku na symbolickú 1,- Sk z pôvodných takmer dvetisíc korún.

Vysokorýchlostný internet po sieti káblových rozvodov chello je teda opäť prístupnejší v mestských častiach Staré Mesto, Dlhé Diely, Lamač a Petržalka. V lete sa v týchto lokalitách uskutočnil projekt modernizácie káblových rozvodov, ktorý umožňuje obojstranný prenos dát a zlepšuje príjem televízneho signálu. Všetci záujemcovia z uvedených mestských častí určite uvítajú, že za inštaláciu teraz zaplatia len 1 korunu.

Záujemca o chello musí iba zložiť vratný depozit za modem (2499 Sk) a potom bude každý mesiac platiť len jeden fixný paušál (1699 Sk) - bez ohľadu na čas strávený na internete. V porovnaní s ADSL má tú výhodu, že užívateľ platí iba jeden poplatok za prístup k internetu a nie dva za telefónnu linku a internet. Chello nie je viazané na odber telefónnej služby, neobsadzuje existujúcu telefónnu linku a umožňuje paralelné sledovanie káblovej televízie.

Obyvatelia Starého Mesta si môžu službu chello objednať on-line cez www.upc.sk alebo kontaktovať infolinku UPC: 594 22 444.

(neo)
Páčil sa vám článok?