Internet po kábli vyššia rýchlosť, nižšia cena!

2.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

UPC Slovensko od októbra zvýšila rýchlosť prijímania dát z internetu prostredníctvom svojej služby chello a zároveň znížila jej cenu.

Kľúčovou výhodou chella je dostupnosť. Každý, kto má káblovú televíziu od UPC, môže mať aj internet. Kvalita je nemenej dôležitá: videosekvencie sú na úrovni výstupov z televízie, zvukové záznamy znejú ako z CD.

Chello je zároveň rýchle, pretože sa netreba zdĺhavo pripájať, nehrozí riziko preťažených liniek a sťahovanie web stránok trvá pár sekúnd. Navyše, rýchlosť prijímania dát sa od 1. októbra zvýšila z pôvodných 392 na 512 kb/s. Rýchlosť odosielania dát je 128 kb/s.

Chello je atraktívne aj cenou. Záujemca zaplatí v októbri za inštaláciu 1,- Sk a navyše nemusí kupovať ani káblový modem. Spoločnosť ho počas používania služby poskytuje za vratný depozit, ktorý je takisto zvýhodnený - namiesto 2499,- Sk je to v októbri 0,- Sk. Každý mesiac sa platí len fixný paušál (1699,- Sk) bez ohľadu na dĺžku pripojenia a objem prenesených dát. 

Viac informácií spolu s testovacou stránkou na overenie dostupnosti služby chello vo vašej oblasti môžete nájsť na www.chello.sk alebo www.upc.sk.

(neo)
Páčil sa vám článok?