Administratívna budova Lakeside Park 02 je skolaudovaná

29.8.2022
0

Zdroj: Immocap

Páčil sa vám článok?

Administratívna budova Lakeside Park 02 v bratislavskom Novom Meste, v blízkosti jazera Kuchajda, je právoplatne skolaudovaná.

Prví nájomcovia by sa doň mali sťahovať začiatkom septembra. Za projektom stoja spoločnosti Immocap a Wood & Company, ktoré jeho výstavbu spustili koncom februára 2020.

"Lakeside Park 02 potvrdzuje, že o kvalitné, inovatívne a efektívne administratívne priestory je veľký záujem. Prostredie vytvára všetky predpoklady pre kreativitu, nápadité riešenia a tímovú prácu," skonštatoval generálny riaditeľ spoločnosti Immocap Martin Šramko.  

Lakeside Park 02 priamo nadväzuje na projekt Lakeside Park 01, ktorý sa nachádza na križovatke Tomášikovej a Vajnorskej ulice v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto. Komplex budov spolu predstavuje plochu približne viac ako 40.000 metrov štvorcových prenajímateľnej plochy. Komfort užívateľov má zvýšiť aj verejný priestor v podobe zeleného parku a cyklozázemia.

Lakeside Park 02 počíta aj s vybudovaním 310 parkovacích miest na troch podzemných podlažiach a novými parkovacími kapacitami v exteriéri.

(TASR) 

Páčil sa vám článok?