Podniková predajňa Ryba ustúpi mostu

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Výstavba Mosta Košická si vyžiada rôzne zmeny a zasiahne aj do existujúcich areálov v blízkosti Košickej ulice. Našich čitateľov zaujímalo, čo sa stane s podnikom Ryba, najmä jeho obľúbenou podnikovou predajňou.

Nová podniková predajňa Ryba, ktorá je doteraz na Košickej ulici, sa má presťahovať na Žilinskú ulicu do objektu pri ministerstve financií, ktorý sa práve stavia. Kedy sa presťahovanie uskutoční, nie je známe.

Podľa lokality, ktorú nám označili pracovníci podniku, by malo ísť o polyfunkčný objekt s názvom Nový Dax, o výstavbe ktorého sme na stránkach našich novín informovali pred niekoľkými mesiacmi. V objekte majú byť po dokončení okrem obchodných prevádzok aj administratívne priestory a byty.

Pre našich čitateľov, ktorí sa zaujímajú o sortiment výrobkov typický pre podnikovú predajňu Ryba, máme zaujímavú informáciu. Podľa vyjadrenia pracovníkov podniku Ryba druhá podniková predajňa funguje na Dudvážskej ulici v Podunajských Biskupiciach. Ide údajne o najkrajšiu predajňu svojho druhu v Bratislave, škoda len, že je situovaná tak excentricky.

(ver)

Páčil sa vám článok?