FOTO a VIDEO: Úžasné. Takéto výhľady má žeriavnik na stavbe Eurovea 2

9.8.2020
0

Zdroj: Žeriavnik Jirka

Páčil sa vám článok?

Výška, oproti ktorej sú aj mnohé adrenalínové atrakcie slabým odvarom, no pre žeriavnikov ide o bežnú rutinu. Dnes sa s vami môžeme podeliť o výhľady, ktoré sa počas bežného pracovného dňa naskytnú žeriavnikovi Jirkovi.

Jirka pracuje ako žeriavnik a zábery, ktoré nám poslal, urobil z neuveriteľnej výšky 100 metrov. Vznikli na stavenisku Eurovea 2. 

Projekt Eurovea 2 je pokračovaním a predĺžením mimoriadne obľúbeného centra na nábreží Dunaja. Pôjde o komplex šiestich nových stavieb, Okrem rozšírenia obľúbeného nákupného centra tu vyrastú dva bytové domy – prvý slovenský mrakodrap Eurovea Tower a Riverside, dve kancelárske budovy a podzemné garáže. Súčasťou projektu je aj predĺženie nábrežnej promenády, vybudovanie nového aktivity parku, ktorý zhodnotí aj v súčasnosti nevyužívaný priestor pod Mostom Apollo, a mestského bulváru na Pribinovej ulici.

FOTOGALÉRIA (pohľad žeriavnika):

​V rámci štvrte Eurovea City vyrastie aj prvý skutočný mrakodrap na Slovensku Eurovea Tower. Zaujímavosťou je, že z jeho horných poschodí sa budete na Bratislavu pozerať z ešte väčšej výšky ako je pohľad z tohto žeriavu. Eurovea Tower bude vysoký až 168 metrov, bude mať 45 poschodí, ponúkne 389 rezidencií, 45 luxusných veľkometrážnych rezidencií na horných poschodiach a tri mezonety.

(ms)

Páčil sa vám článok?