V blízkosti Kuchajdy odštartovali práce: Vyrastie tam nová administratívna budova

6.3.2020
Vizuál exteriér lakeside park

Zdroj: SKPR STRATEGIES

Páčil sa vám článok?

Budova bude siahať do výšky 12 kancelárskych poschodí. Developer sľubuje aj zaujímavé riešenie verejných priestorov v podobe zeleného parku pred budovou. Ukončenie je naplánované na posledný kvartál 2021.

Výstavba administratívnej budovy Lakeside Park 02 sa začala koncom februára a počíta s plochou 14 370 m2 kancelárskych priestorov. Podľa informácií od developera budúcim nájomcom ponúkne funkčné priestory doplnené viacerými modernými technológiami či otvárateľnými oknami v každej kancelárii. Budova bude siahať do výšky 12 kancelárskych poschodí.

"Polovica z nich bude disponovať prístupom na terasu alebo balkónom s výhľadom na panorámu Malých Karpát a jazero Kuchajda. Prízemie budovy bude vyhradené pre 6 až 8 obchodných priestorov so zastúpením gastronomických prevádzok. Tie doplnia služby v už existujúcej budove Lakeside Park 01, napojenej na nový projekt cez vstupnú lobby, " informuje Gabriela Patkolová, ktorá mediálne zastupuje developera. Developer sľubuje aj zaujímavé riešenie verejných priestorov v podobe zeleného parku pred budovou.

Nový kancelársky projekt Lakeside Park 02 priamo nadväzuje na už existujúci Lakeside Park 01, ktorý sa nachádza na križovatke Tomášikovej a Vajnorskej ulice, v mestskej časti Nové Mesto. Komplex budov spolu predstavuje plochu približne viac ako 40 000 m2 prenajímateľnej plochy. Spodné podlažia medzi objektom Lakeside Park 01 a Lakeside Park 02 budú prepojiteľné, čím vznikne využiteľná kancelárska plocha prevyšujúca 3 000 m2.

"Nájomcovia zároveň budú mať možnosť prispôsobiť si výťahovú lobby na mieru či prepojiť vybrané podlažia cez interné schodisko. V najvyššej časti budovy budú mať vyhradenú pozíciu pre logo svojej spoločnosti s vynikajúcou viditeľnosťou na frekventovaných dopravných ťahoch križovatky Tomášikovej a Vajnorskej ulice," spresňuje Gabriela Patkolová.

Lakeside Park 02 počíta s vybudovaním 310 parkovacích miest na 4 podzemných podlažiach a novými parkovacími kapacitami v exteriéri. Súčasťou projektu budú aj dobíjacie stanice pre elektromobily. K dispozícii budú aj uzamykateľné priestory pre bicykle spolu so skrinkami a sprchami.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?