Areál s bazénmi v Lamači nadobúda reálne kontúry

28.5.2018
0
Bazény Bory Mall

Zdroj: Bory Bývanie

Páčil sa vám článok?

Stavba areálu s bazénmi, ktoré budujú priamo pri nákupnom centre v Lamači, už viditeľne rastie. Podľa investora by sme sa tam mali kúpať ešte tento rok.

O tejto výstavbe na mieste pôvodných outdoorových ihrísk fitnescentra Golem Bory Mall sme vás informovali ešte v apríli. Vtedy sme vám však mohli ponúknuť iba vizualizácie projektu a fotografie stavby, na ktorej ešte nebolo vidno, že pôjde o vodné športovisko.

Ako však vidno z najnovšej fotografie, ktorú investor zverejnil dnes, projekt pokračuje a hrubá stavba bazénov je takmer hotová.

Ešte v apríli to na mieste vyzeralo takto:

Zdroj: ms

​Areál na ploche takmer 1600 štvorcových metrov ponúkne zákazníkom 25-metrový 8 dráhový plavecký bazén. Okrem toho budú k dispozíciidva doplnkové menšie bazény - relaxačný s rôznymi tryskami a detský. Stavba by mala byť ešte tento rok.

Súčasťou saunovej časti budú dve sauny, fínska, parná a oddychová zóna či ľadový dážď. Otváracie hodiny budú zhodné s fitnescentrom. „Kapacity bazénov v Bratislave dlhodobo vnímame ako poddimenzované, preto idea vybudovania bazénu bola na stole už dlhšie. Výber lokácie bol logickým vyústením zhodnotenia dopytu, zásahu spádovej oblasti ale tiež naplnenia potenciálu existujúceho priestoru. Predošlé outoodorové ihriská boli síce zaujímavým prvkom do portfólia, avšak z pohľadu efektivity využitia narážali na viacero bariér, najmä kvôli striktnej sezónnosti. Z outdoorovej časti ponecháme priestor pre exteriérové skupinové cvičenia, ktoré sa v lete tešia veľkej obľube. Prevádzka bazénov a wellness je samozrejme neporovnateľne náročnejšia, avšak potenciál týchto služieb zo skúsenosti vnímame ako veľmi prísľubný,“ povedala nám pred časom k projektu Mária Dzureková, marketingová manažérka Golem Clubu.

Vizualizácia budúcich bazénov:

Zdroj: APROX architects

​(ms)

Páčil sa vám článok?