VIZUALIZÁCIA: Takto budú vyzerať nové bazény, ktoré na jeseň pribudnú v Lamači

9.4.2018
0
Vizualizácia budúcich bazénov pri fitnescentre

Zdroj: APROX architects

Páčil sa vám článok?

Ako sme vás už informovali, pri nákupnom centre v Lamači vyrastie aj areál s bazénmi. Teraz vám prinášame ich vizualizácie.

Budúci areál s bazénmi sa nachádza na mieste pôvodných outdoorových ihrísk Golemu Bory Mall. Na ploche takmer 1600 štvorcových metrov ponúkne zákazníkom 25-metrový 8 dráhový plavecký bazén. Okrem toho bude k dispozícii relaxačný bazén s rôznymi vodnými procedúrami a tryskami. Deti sa budú môcť vyšantiť v detskom bazéne. Stavba by mala byť hotová na jeseň.

Súčasťou saunovej časti budú dve sauny, fínska, parná a oddychová zóna či ľadový dážď. Otváracie hodiny budú zhodné s fitnescentrom. „Kapacity bazénov v Bratislave dlhodobo vnímame ako poddimenzované, preto idea vybudovania bazénu bola na stole už dlhšie. Výber lokácie bol logickým vyústením zhodnotenia dopytu, zásahu spádovej oblasti ale tiež naplnenia potenciálu existujúceho priestoru. Predošlé Outoodorové ihriská boli síce zaujímavým prvkom do portfólia, avšak z pohľadu efektivity využitia narážali na viacero bariér, najmä kvôli striktnej sezónnosti. Z outdoorovej časti ponecháme priestor pre exteriérové skupinové cvičenia, ktoré sa v lete tešia veľkej obľube. Prevádzka bazénov a wellness je samozrejme neporovnateľne náročnejšia, avšak potenciál týchto služieb zo skúsenosti vnímame ako veľmi prísľubný,“ povedala nám Mária Dzureková, marketingová manažérka Golem Clubu.

FOTOGALÉRIA:

(ms)

 

Páčil sa vám článok?