Nový územný plán pre dve lokality

18.11.2015
0
Nový územný plán pre dve lokality - znak_ruzinov
Páčil sa vám článok?

Už ôsmy a deviaty územný plán zóny bude spracovávať mestská časť Ružinov. Podrobnejšiu územnoplánovaciu dokumentáciu dostane lokalita Miletičova trhovisko a Líščie nivy-Palkovičova.

„Zámerom je spodrobniť územný plán Bratislavy, ktorý je príliš všeobecný, a dať budúcej podobe oboch lokalít jasné pravidlá,“ vyjadril sa starosta Ružinova Dušan Pekár. Územie Miletičova trhovisko je vymedzené ulicami Miletičova, Záhradnícka, Ružová dolina, Trenčianska. Na neho nadväzuje lokalita Líščie nivy-Palkovičova ohraničená ulicami Jégého, Stodolova, Palkovičova, Prešovská, Líščie nivy, Záhradnícka.

Mestská časť Ružinov začala s procesom obstarania oboch územných plánov zón. „Vyzývame občanov, občianske združenia, občianske iniciatívy a podnikateľské subjekty, aby do 16. novembra poskytli informácie a podklady týkajúce sa riešeného územia zóny, vyslovili požiadavky, námety a odporúčania pre riešenie lokalít,“ doplnil ružinovský starosta.

Podklady a podnety k obstarávaniu územného plánu zóny je možné podať v určenom termíne písomnou formou do podateľne Miestneho úradu mestskej časti Bratislava – Ružinov.

(st)

Páčil sa vám článok?