Penta nebude na Štrkovci stavať tri veže

27.6.2013
0
Penta nebude na štrkovci stavať tri veže - sunsize_ruzinov
Páčil sa vám článok?

Skupina Penta zmenila plány s výstavbou troch polyfunkčných veží na križovatke Bajkalskej a Ružinovskej ulice v blízkosti Štrkoveckého jazera. Namiesto výškových budov tu plánuje postaviť menšiu 10-poschodovú administratívnu budovu.

„Pôvodný projekt s pracovným názvom Ružinov, ktorý bol plánovaný pri križovatke ulíc Ružinovská a Bajkalská, vznikal v čase realitného boomu. Medzičasom sa situácia zmenila, projekt sme prehodnotili vzhľadom na lokalitu i potreby trhu a rozhodli sme sa ho zmeniť na administratívny objekt. Jeho súčasťou budú aj priestory pre obchod a služby,“ uviedla Lea Krčmáriková zo spoločnosti Penta Investments, a.s.

Investor Sunsize, s.r.o., predstavil nový stavebný zámer ružinovskej verejnosti v polovici júna. Očakávané investície do výstavby by mali dosiahnuť zhruba 22 miliónov eur. Výstavba sa podľa L. Krčmárikovej začne po získaní potrebných povolení.

(brn)
Vizualizacia - Penta Investments


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?