Na Prievozskej bude fastfood a autoumyváreň

11.10.2012
0
Na prievozskej bude fastfood a autoumyváreň - Mcdonalds
Páčil sa vám článok?

Na Prievozskej ulici za križovatkou s Bajkalskou smerom na Mierovú, oproti MHD zastávke Pažitková, sa počas prvých jesenných dní začalo stavať. Hovorkyňa ružinovskej samosprávy Miroslava Štrosová nás informovala, že stavebný úrad tu vydal povolenie na výstavbu autoumyvárne a reštaurácie McDonald's.

Prevádzky sa stavajú v bývalom priemyselnom areáli spoločnosti Kort. „Pozemok bol pôvodne budovaný ako objekty zariadenia staveniska a časom prestal slúžiť svojmu pôvodnému účelu," uviedol predseda predstavenstva Danicon Development a.s. Dušan Levák, ktoré je generálnym dodávateľom stavby a aj developerom projektu.

„V prvej etape ide o výstavbu reštaurácie McDonald's Slovakia. Reštaurácia bude mať možnosť aj obsluhy do auta - McDrive a jej súčasťou bude aj dizajnovo oddelená kaviareň McCafé," uviedol. Reštaurácia ponúkne zákazníkom 126 miest v interiéri, 56 v exteriéri a 40 miest na parkovanie. „Najmenších návštevníkov určite poteší osobitná miestnosť na narodeninové oslavy pre desať detí a vonkajší Outdoor Climbing pre dvanásť detí. Pracovný tím reštaurácie bude mať približne 80 zamestnancov," povedal Levák. Predpokladaný termín ukončenia prvej etapy stavby a otvorenia je naplánovaný na koniec roka 2012, pričom pôjde o dvanástu prevádzku McDonald's v Bratislave.

„Realizácia druhej etapy výstavby - autoumyvárne, je zámerom spoločnosti prevádzkujúcej sieť podobných zariadení v zahraničí a termín ukončenia sa predpokladá v prvej polovici roka 2013," uviedol Levák.

Výstavba sa začala koncom apríla 2012 búracími prácami. Stavať sa však začalo v septembri 2012. Náklady na výstavbu každej etapy presahujú 3 milióny.

Martina Chudá


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?