V Petržalke má vyrásť nový polyfunkčný objekt

8.2.2010
0
Páčil sa vám článok?

V Bratislave zrejme vyrastie nový polyfunkčný objekt. Spoločnosť Kreal, s.r.o. plánuje investovať do výstavby polyfunkčného objektu viac ako 23 mil. eur.

Ako vyplýva z investičného zámeru, ktorý už investor predložil na posúdenie vplyvov na životné prostredie (Environmental Impact Assessment - EIA), s výstavbou polyfunkčného objektu chce spoločnosť začať už v tomto roku, pričom ukončenie výstavby je naplánované o dva roky neskôr.

Polyfunkčný objekt Kreal by mal vyrásť v bratislavskej mestskej časti Petržalka pri komplexe Vienna Gate. Mal by sa rozprestierať na ploche viac ako 7 600 metrov štvorcových. Dvadsaťsedempodlažný polyfunkčný objekt by mal poskytnúť 16-tisíc metrov štvorcových plochy pre administratívu, takmer štyritisíc metrov štvorcových plochy pre obchod a služby. Investor chce postaviť v polyfunkčnom objekte 80 až 343 bytov, podľa toho, pre aký variant sa rozhodne, a hotel s kapacitou 986 lôžok.

Spoločnosť Kreal vznikla podľa výpisu z Obchodného registra SR v roku 1997. Od roku 2007 je v spoločnosti okrem jednej fyzickej osoby spoločníkom aj firma Asamarbunkers Consultadoria E Participaçoes, Unipessoal LDA so sídlom v Portugalsku.

(sita)
VIZUALIZÁCIA - Kreal 

Páčil sa vám článok?