Územné rozhodnutie pre obytný sektor Vinice v Rači

14.9.2009
0
Páčil sa vám článok?

Investor už má územné rozhodnutie pre výstavbu obytného sektora Vinice na Kadnárovej ulici v bratislavskej Rači. Severozápadnú časť územia ohraničujú vinice, z juhovýchodnej strany Kadnárova ulica, zo severovýchodnej strany výstavba bytových domov (Rača Vineyards) a z juhozápadnej strany dokončená výstavba rodinných domov (Hroznový sad).

Malo by ísť o výstavbu troch obytných domov (Tramín, Chardonnay a Rizling) a jedného polyfunkčného objektu spolu s prislúchajúcou technickou a dopravnou infraštruktúrou. Navrhovateľom stavby je spoločnosť Escape advertising, s r.o.

Bytové domy by mali mať jedno podzemné podlažie určené pre parkovanie a šesť nadzemných podlaží, v jednom dome sa počíta s 30 bytmi. Polyfunkčný objekt by mal mať jedno podzemné a štyri nadzemné podlažia, pričom v podzemnom podlaží je riešené parkovanie a technické vybavenie.

Na nadzemnom podlaží by sa mala nachádzať občianska vybavenosť, na ostatných nadzemných podlažiach by mali byť apartmány pre prechodné ubytovanie. Navrhovaných je 144 parkovacích miest (63 v podzemných garážach a 81 v teréne). Dopravne je pozemok napojený cez vjazd a výjazd z Kadnárovej ulice slúžiaci pre bytové domy.

(sita)

Páčil sa vám článok?