GreenHill má mať byty, obchody a aj penzión

7.5.2009
0
Páčil sa vám článok?

Nový polyfunkčný areál pod názvom GreenHill plánuje postaviť súkromný investor v Karlovej Vsi v lokalite Mlynská dolina - Staré Grunty. Má tam byť penzión, byty a občianska vybavenosť.

Polyfunkčný objekt GreenHill - Staré Grunty - Juh, ktorého investorom je spoločnosť Úver Invest, sľubuje penzión s 24 dvojlôžkovými izbami, 68 bytmi, piatimi zamestnancami a občianskou vybavenosťou s obchodmi a službami.

Projekt ráta s 23 parkovacími miestami na povrchu a 160 v podzemných garážach. Penzión ma prichýliť 156 ľudí. Pozemky sú v súčasnosti nevyužívanými záhradami, ďalšie územie sú vinice. Na východnej strane susedia pozemky s oploteným areálom cintorína Slávičie údolie. Južná hranica susedí s areálom Univerzity Komenského. Západná časť územia na ktorom má areál stáť je priamo pri ulici Staré Grunty a severná hranica pozemkov hraničí so súkromnými záhradkami.

V objektoch sa ráta s dvoma podzemnými podlažiami, v ktorých je umiestnené hromadné parkovanie. V menšej miere sa ráta s občianskou vybavenosťou na prvom poschodí, kombinovanou s bývaním. Od 2. poschodia sú navrhnuté výlučne byty. Zaujímavosťou je zámer na vybudovanie štyroch jednoduchých podzemných úkrytov. Investor ráta so začatím výstavby v septembri 2009 a s jej ukončením v októbri 2012.

(rob)
VIZUALIZÁCIA -ATELIER 3M

Páčil sa vám článok?