V bývalej reštaurácii Panorama budú kancelárie

23.6.2007
0
Páčil sa vám článok?

Reštaurácia v Karlovej Vsi, ktorá sa vryla do pamäti Bratislavčanov ako Panoráma, zanikla. Namiesto nej majú byť v budove kancelárske priestory pre rôzne firmy.

Objekt na rohu Púpavovej a Borskej, v ktorom roky sídlila obľúbená reštaurácia, v poslednom období pustla. Za posledné desaťročie sa v nej vystriedalo niekoľko stravovacích zariadení, no ani jedno nevydržalo dlho. Naposledy v nej sídlila arabská reštaurácia, ktorá sa presťahovala.

Budova bola v uplynulých mesiacoch zatvorená a nikto nevedel, čo s ňou bude. Z magistrátu, ale aj Miestneho úradu v Karlovej Vsi nás informovali, že vlastníkom je spoločnosť Panoráma Invest.

Podľa správcu budovy sa tu reštauračným zariadeniam nedarilo napriek dobrej polohe a vonkajšej terase, ktorá fungovala počas jarných a letných mesiacov. Slabý obrat prinútil prevádzkovateľov z tohto miesta napokon vždy odísť. Karlova Ves tak stratila reštauráciu známu v celom meste. V súčasnosti sa priestory budovy začali rekonštruovať a interiér prispôsobovať pre potreby firiem, ktoré tu majú mať kancelárie.

(rob)
Páčil sa vám článok?