Najlepší športovec Bratislavy

14.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

Renovovaný kaštieľ v Rusovciach privíta v sobotu 18. decembra najlepších športovcov Slovenska a pre naše hlavné mesto to nebude jediná koncoročná športová slávnosť.

Popri rôznych anketách sa už o tri dni neskôr, 21. decembra, dozvieme mená najlepšieho športovca, najlepšieho juniora, najlepší kolektív a najlepšieho telesne postihnutého športovca Bratislavy.

Milan Vojtek, tajomník Bratislavského združenia telesnej kultúry: „V prvej kategórií vyhlásime najlepšieho športovca plus štyroch bez určenia poradia, v druhej juniora plus dvoch ďalších, v tretej len víťazný kolektív a troch najlepších v štvrtej kategórií nám oznámi Slovenský zväz telesne postihnutých športovcov. Poradie vyplynulo z anketových lístkov, ktoré uverejňoval Večerník - to boli hlasy tzv. laickej verejnosti, a z hlasov predsedov bratislavských športových zväzov.

Medzi seniormi patria medzi favoritov atlét Konopka, karatistka Šoltésová, tenisti Kučera, Hrbatý, z kolektívov sa najväčšej pozornosti tešili hokejisti Slovana, volejbalistky Slávie UK a vodní slalomári Slávie UK.“ Vyhlásenie najlepších športovcov Bratislavy bude 21. decembra o 16.30 h sa v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca. Prvenstvá obhajujú K.arol Kučera a hokejisti Slovana.

(mm)

Páčil sa vám článok?