Stredoškoláci, poďte športovať!

24.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

V sobotu 29. mája sa v Karlovej Vsi uskutočnia dve zaujímavé súťaže. O 10. hodine v lesoch nad „Karlovkou“ (na lúke za konečnou autobusov číslo 62 a 44) sa začne súťaž o najlepšieho stredoškoláka v jazde na horskom bicykli.

Pôjde o niekoľkokilometrový cross-country pretek v zaujímavom teréne vo dvoch kategóriách - chlapci a dievčatá. Do súťaže sa môže zapojiť každý stredoškolák pokiaľ vlastní horský bicykel. Príležitosť zasúťažiť si v krásnej prírode na horskom bicykli totiž nie je v Bratislave každý deň.

Druhým podujatím bude súťaž Double volejbale, ktorá sa začína tiež o 10. hodine v Základnej škole na Majerníkovej 62 (zastávka pred konečná autobusov 62 a 44). Ide o volejbal zmiešaných družstiev (chlapec + dievča), pričom do súťaže sa môžu zapojiť študenti strednej školy, za každú školu však môže štartovať maximálne jedno družstvo.

Obe súťaže organizuje Občianske združenie Stredoškolská alternatíva v spolupráci s magistrátom Bratislavy. Do súťaží je možné sa prihlásiť priamo na škole u svojich telocvikárov. Viac informácií je v medziškolskom časopise Impulz a na telefónnych číslach 0905 205 992 a 0905 222 691.

(im)

Páčil sa vám článok?