Dobrá správa: Karlova Ves masívne obnoví športoviská v ZŠ na Karloveskej

4.9.2023
0

Zdroj: MÚ Karliova Ves

Páčil sa vám článok?

Telocvičňa v Základnej škole na Karloveskej 61 v Bratislave dostane novú strechu, zateplenú fasádu, palubovku, nové šatne, toalety aj umyvárne. Investície budú pokračovať vybudovaním nového povrchu vonkajšieho volejbalového ihriska a novou vonkajšou posilňovňou.

Ako nás informoval hovorca mestskej časti Branislav Heldes, Karlovej Vsi sa podarilo získať dotáciu vyše 493-tisíc eur z Fondu na podporu športu. Prípravná fáza sa začala odovzdaním staveniska, práce by mali byť hotové na jar 2024.

„Sme šťastní, že sa nám podarilo pre túto školu získať pomoc zo štátneho Fondu na podporu športu značný objem finančných zdrojov, tak, aby sme po oprave strechy školy, vybudovaní multifunkčného ihriska, doskočiska, atletickej dráhy a moderného dopravného ihriska mohli pristúpiť k zásadnej rekonštrukcii telocvične a ďalších športovísk,“ povedala starostka Karlovej Vsi Dana Čahojová.

Zdroj: MÚ Karlova Ves

​Telocvičňa na ZŠ Karloveská.

„Trpezlivo, v dobrej spolupráci a komunikácii so zriaďovateľom školy a rodičmi našich žiakov, budeme očakávať nové, moderné priestory,“ poznamenáva riaditeľka školy Eva Horníková. Riaditeľka zároveň priznáva, že nový školský rok bude pre všetkých priestorovo náročný. Z obmedzení, ktoré si modernizácia vyžiada, vyplývajú aj organizačné zmeny vyučovacieho procesu. Žiaci i rodičia sú však o ich informovaní.

(ms)

Páčil sa vám článok?